Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Mesin Nglereni Tabel Meja Laser Kanthi Format Lengkap

Katrangan singkat:

Format gedhe Mesin nglereni meja laser sing ditutup tertutup nggunakake sistem loading lan bongkar otomatis kanthi desain keamanan lengkap, saengga kabeh peralatan bisa entuk pemotongan stabil kanthi operasi daya dhuwur lan kacepetan dhuwur, menehi standar standar sing luwih dhuwur kanggo peralatan kasebut posisi produk.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Format gedhe mesin pemotong laser meja pertukaran tertutup

Kombinasi stabilitas, presisi, kacepetan dhuwur lan teknologi cerdas sing cocog

Format gedhe Mesin nglereni meja laser sing ditutup tertutup nggunakake sistem loading lan bongkar otomatis kanthi desain keamanan lengkap, saengga kabeh peralatan bisa entuk pemotongan stabil kanthi operasi daya dhuwur lan kacepetan dhuwur, menehi standar standar sing luwih dhuwur kanggo peralatan kasebut posisi produk.

1.2

Gantri aluminium Aerospace

Aluminium aerospace diproduksi miturut standar aerospace. Sawise perawatan penuaan lan solusi buatan, rampung. Kekerasan bisa nganti T6, lan nduweni ciri kateguhan lan kemuluran sing apik. 

Bobot entheng, trep kanggo gerakan kacepetan dhuwur sajrone proses, lan fleksibel. Bisa nambah kacepetan proses nalika akurasi bisa ditemokake.

Kepala nglereni laser

 

Perforasi non-induktif, operasi kacepetan dhuwur, fokus otomatis, nglereni fleksibel macem-macem bahan lan kandel piring. Taper cilik, permukaan sing padhang, bagean nglereni sing mulus tanpa bolongan, Struktur internal sirah laser ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyegah bagean optik saka polusi dening bledug, kanthi andal lan stabil.

laser head
23

Sistem kontrol cerdas

 

Piranti lunak pemotong pesawat CypCut minangka piranti lunak sing dikembangake khusus kanggo kustomisasi industri pemotongan laser, gampang digunakake, sugih fungsi, cocog kanggo macem-macem acara pangolahan.

Desain kasur las plate

Tempat tidur nggunakake struktur las profil integral mbukak-web sing wis diverifikasi lan diverifikasi kanthi analisis CAE. Annealing suhu tinggi lan penuaan alami digunakake kanggo ngilangi stres las, nyegah deformasi, nyuda geter, lan njamin akurasi nglereni

17
4

Sumber laser Raycus

Produsen sumber laser paling misuwur ing saindenging jagad. Kemampuan nglereni sing kuat, kekandelan nglereni sheet metal bisa nganti 80mm. Kualitas balok sing apik banget. Efisiensi konversi elektro-optik sing luwih dhuwur, konsumsi daya sing luwih murah, lan biaya perawatan sing murah

PARAMETER

Model mesin GHJG-8025 ◆ GHJG-10020 ◆ GHJG-12020 ◆ GHJG-12025 ◆ GHJG-14025
Area makarya 2500x8000mm ◆ 2000x10000mm ◆ 2000x12000mm ◆ 2500x12000mm ◆ 2500x14000mm
Maks. Kacepetan Gerakan 120m / menit
Kacepetan cepet 2G
Akurasi posisi ± 0,03mm
Baleni maneh ± 0,02mm
Daya sing ditrapake 6000W-20000W

Sampel Cut

sample-plate

Fitur:

1. Produsen profesional China, rega lan kualitas paling apik, kanthi sertifikat CE & ISO
2. Efisiensi energi: Biaya paling murah kanggo nglereni logam
3. Operasi sistem CNC gampang lan gampang dipelajari, sarat murah kanggo operator
4. Platform Exchange: Iki nggunakake platform pertukaran munggah lan mudhun, lan konverter tanggung jawab kanggo ngontrol motor ijol-ijolan. Mesin kasebut bisa ngrampungake pertukaran platform sajrone 15-an. Nglereni lan ngemot, uga ngethok lan mbongkar, bisa ditindakake kanthi bebarengan kanggo nambah efisiensi kerja.
5. Tutup proteksi lengkap: Iki keamanan lan perlindungan lingkungan, nyaring radiasi laser kanthi efektif, nyuda kerusakan operator.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita